Εκδήλωση στην Παροικιά για την παγκόσμια ημέρα μουσικής

Εκδηλώσεις

Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην πλατεία «Μαντώ  Μαυρογένους» στις 21:00

Φέτος συμπληρώνονται 35 χρόνια από τη θεσμοθέτηση της 21ης Ιουνίου ως Ημέρα Μουσικής που ξεκίνησε ως εθνικό κίνημα-γιορτή στη Γαλλία το 1982 και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός. Περισσότερες από 700 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχουν σε ένα διεθνές δίκτυο όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε συναυλίες και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε δημόσιους εξωτερικούς χώρους όπως, πλατείες, δρόμοι, σταθμοί, κ.α., ανοιχτές προς το κοινό.

Το 2ο  Δημοτικό Σχολείο Παροικίας, ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχίλοχος και η ΚΔΕΠΑΠ θέλοντας να ενισχύσουν το θεσμό και να συμμετέχουν δυναμικά στην αρχή «μουσική παντού» σας προσκαλούν την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην πλατεία «Μαντώ  Μαυρογένους» στις 21:00 το βράδυ να γιορτάσετε μουσικά, τραγουδώντας μαζί με την παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας υπό τη δ/νση της Κωνσταντίνας Ανδρεάκου και την χορωδία ενηλίκων μοντέρνας μουσικής του Αρχιλόχου υπό τη δ/νση της Γωγώς Σωτηράκου.

Ας είμαστε όλοι εκεί να γεμίσουμε την ψυχή μας με μελωδικά συναισθήματα έτσι όπως μόνο οι ανθρώπινες φωνές μπορούν να χαρίσουν.

2017 06 19 choir2