22
Τρι, Ιαν

Ο Χρ. Καφτηράνης για την υποψηφιότητα του ως προέδρου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Ν. Αιγαίο

Συστρατεύομαι με την πλεοψηφία των πολιτών, ενεργά πλέον, για να αναδείξουμε πόσο βλαπτική και καταστροφική είναι η σημερινή κυβέρνηση για τη χώρα μας

.

Δηλώνω παρών, σε μια δύσκολη εποχή, όπως έμαθα να κάνω πάντα με θάρρος και πίστη γι αυτο που πιστεύω και αγαπώ.

Θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων γνωρίζοντας πολύ καλά το τι έχω να αντιμετωπίσω! Θα έχουμε πολλή δουλειά! 

Η ΝΟΔΕ θα ξαναποκτήσει την αίγλη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Θα είναι "ανοιχτή" σε όλους τους πολίτες. Θα είναι ο δίαυλος επικοινωνίας της κοινωνίας με την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. .Θα είναι μπροστάρης και θα δώσει τη δυναμική εκείνη που χρειάζονται οι Τ.Ο. για να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες και όλοι μαζί να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Θέλουμε την κομματική Οργάνωση αρωγό του πολίτη, του κάθε πολίτη! Μια κομματική οργάνωση που θα έχει προτεραιότητα τον  κάθε άνθρωπο. Τον άνεργο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τη νεολαία μας!

Στόχος μας να κάνουμε τον πολίτη να νοιάζεται, όχι για το κόμμα, αλλά για τη δική του αυριανή καλύτερη μέρα.

Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά πως αυτό δεν επιτυγχάνεται καθισμένος σε ένα γραφείο ή με ένα τηλεφώνημα, αλλά με άμεση και συνεχή επικοινωνία!

Αντίπαλος σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι κανένας συμπολίτης και φυσικά κανένας συναγωνιστής!

Αντίπαλος είναι τα προβλήματα που διαρκώς μεγαλώνουν και διογκώνονται!

Αντίπαλος είναι η σημερινή κυβέρνηση!

Αντίπαλος είναι η απάθεια, η ανοχή, η σιωπή και το ψέμα!

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες για να μας δώσουν δύναμη .

Είμαι αισιόδοξος για την έκβαση, τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα των εκλογών!

Δεσμεύομαι ότι η επόμενη μέρα θα είναι ενωτική και προ πάντων δημιουργική!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου στους συνεργάτες μου και φυσικά τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη στήριξή τους!

Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους και όσες συμμετέχουν στις πιο δημοκρατικές και πρωτόγνωρες εσωκομματικές διαδικασίες που δίνουν την ισότιμη δυνατότητα συμμετοχής όλων των πολιτών!