×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ας επικεντρωθεί στο αγαπημένο του θέμα... | Του ΛΑϊκΟΥ

> Απόψεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που ήταν γνωστό και αναμενόμενο εδώ και μήνες, ότι αποχωρεί από το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αφού πια δεν  μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα χρέη της ομάδας.

Στο οικονομικό επίπεδο οι υποχρεώσεις της ομάδας σε βάθος τριετίας φαίνεται ότι ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια ευρώ από τα 30 όταν ανέλαβε.

Τα «ασημικά» της ομάδας, οι καλύτεροι παίκτες της, πωλούνται όσο-όσο για να βγουν οι άμεσες υποχρεώσεις, με τα γνωστά επακόλουθα για την πορεία της ομάδας.

Όμως το πιο εξοργιστικό από όλα είναι η στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού και του προέδρου του.

Από την σύγκρουση και τις καταγγελίες, την ολομέτωπη επίθεση από τα μέσα που ελέγχει ο όμιλος ΣΚΑΪ, τις μεγαλοστομίες για εκθρόνιση του σάπιου συστήματος, όλα εν μία νυκτί άλλαξαν.

Η θεματολογία της Δίκης της Δευτέρας άλλαξε. Τα ρεπορτάζ για το Noor1 κατηγορούσαν τον Πάνο Καμμένο και την προσπάθεια του να εμπλέξει στην υπόθεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα άρθρα υπέρ Αλαφούζου άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα μέσα που απέκτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μέχρι και η ιστοσελίδα gavros.gr έγραψε άρθρο για αδικία εις βάρος του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα!

Το 2013 στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη ο Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι τον κλείσανε στο ασανσέρ για πάνω από 15 λεπτά.

Ο άνθρωπος λοιπόν που τον χλεύαζε με αυτόν τον τρόπο είναι σήμερα ο καλύτερ1ος σύμμαχός του.

Σε αυτή την τελευταία σοβιετική γωνιά, με τους… μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Ακόμα και να ερυθρίσει ο Αλαφούζος. Όχι από ντροπή, ούτε πολιτικά, αλλά συμμαχώντας με το Μαρινάκη.

Αυτή η παρά φύσιν συμμαχία, με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων, που ενδεχομένως υποβοηθά επιχειρηματικά τις δύο πλευρές θα ήταν αστεία αν δεν ήταν τραγική και επιζήμια για τον Παναθηναϊκό.

Ας επικεντρωθεί, λοιπόν, ο κ. Αλαφούζος στο αγαπημένο του θέμα, την πολιτική και ελπίζουμε να συνεχίσει να μοιράζεται τους προβληματισμούς του όπως έκανε παλιά μέσω twitter: