Η Αντιδήμαρχος Πάρου στον Αρχιλόχο και στη Μάρπησσα

Πάρος

H Aρμόδια Αντιδήμαρχος Πάρου για θέματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Δ/νσης Πολεοδομίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος, Σαρρή–Παπακυρίλλου Θεοδώρα θα βρίσκεται στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 από ώρα 10.00΄έως 11.30’.

  Οι πολίτες που επιθυμούν να συζητήσουν μαζί της για προβλήματα που άπτονται των ανωτέρω αρμοδιοτήτων μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο  2284041173 της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κλείσουν ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.    

 Επίσης η Αντιδήμαρχος  θα βρίσκεται στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 από ώρα 11.30΄έως 13.00’.

  Οι πολίτες που επιθυμούν να συζητήσουν μαζί της για προβλήματα που άπτονται των ανωτέρω αρμοδιοτήτων μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο  2284041217 της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κλείσουν ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.