Ανακοίνωση για την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας

Πάρος

Ενημερώνουμε τους Αθλητικούς Συλλόγους των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τον κλειστό χώρο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, όπως υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017, αναφέροντας τις ημέρες και τις ώρες χρήσης της.

Οι αιτήσεις που προσκομίζονται μετά το πέρας της προαναφερόμενης ημερομηνίας, θα εξετάζονται κατά εξαίρεση από την Σχολική Επιτροπή και θα γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ. Στέλιο Μπόνη (6934179139) και κα Μαρία Περαντινού (6945083520)

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

Επικυρωμένο καταστατικό του σωματείου από το πρωτοδικείο Σύσταση Δ.Σ. Αναγνώριση του σωματείου από την ΓΓΑ Αναγνώριση του σωματείου από την εκάστοτε ομοσπονδία Λίστα αθλούμενων αθλητών