×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πεζοπορώ στην Αγκαιριά - Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Πάρος

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουμε τη δεύτερη μας εξόρμηση και σας προσκαλούμε να περπατήσουμε στη νότια ορεινή πλευρά του νησιού μας, πραγματοποιώντας μια κυκλική διαδρομή 12 χλμ διάρκειας 4 ωρών.

Θα ξεκινήσουμε από το σχολείο της Αγκαιριάς όπου και η συνάντησή μας, θα ανηφορήσουμε προς Καμάρι και περνώντας από την Ανερατζά θα ανεβούμε ακολουθώντας το μονοπάτι στον Αγ. Γιώργη στα Δαμάλια. Από εκεί θα θαυμάσουμε τη θέα προς την Ίο και την Ηρακλειά και θα κατηφορίσουμε τον αγροτικό δρόμο προς Αγ. Θεόδωρους με κατάληξη εκεί από όπου ξεκινήσαμε.

Απαραίτητα τα πεζοπορικά παπούτσια (όχι αθλητικά), αντιανεμικό, τουλάχιστον 1 λίτρο νερό, πρόχειρο φαγητό, καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Οι φίλοι που θα μας ακολουθήσουν απαιτείται να έχουν καλή φυσική κατάσταση γιατί μεγάλο μέρος της διαδρομής είναι ανηφορικό. 

Τα ανήλικα άτομα θα πρέπει να συνοδεύονται. 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει κλαδευτήρι και σακούλα απορριμμάτων. Καθώς περπατάμε μπορούμε να κάνουμε μικρή συντήρηση των μονοπατιών και να μαζεύουμε πλαστικά αντικείμενα που βρωμίζουν τον τόπο μας. 

Θα χαρούμε να περπατήσουμε μαζί σας!

Πληροφορίες : Σκανδάλης Ματθαίος ( 6973006046 ), Παυλάκης Στρατής ( 6971962097 )