Πάτησαν στο παρκέ της Μάρπησσας οι παίκτες του ΑΟ Πάρου!

Πάρος

Την πρώτη τους …γνωριμία με το παρκέ του νέου κλειστού γηπέδου στην περιοχή της Μάρπησσας είχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Πάρου.

Γράφει:ΝΟΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανάψει το πράσινο φως, ώστε να εκδοθεί η άδεια για τους επίσημους αγώνες του νησιώτικου σωματείου για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, ωστόσο οι παίκτες του Σταύρου Βλάχου πήραν μια γεύση στο χθεσινό φιλικό (σ.σ. όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ματς) με αντίπαλο την εφηβική ομάδα του συλλόγου όπου κέρδισαν με σκορ 82-37.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της άδειας του γηπέδου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” άπαντες περιμένουν την πρόσληψη φύλακα, μέσω διαγωνισμού, προκειμένου σταματήσει η ταλαιπωρία των προπονήσεων στο ανοιχτό του ΕΠΑΛ Παροικιάς μιας και ο αέρας και το κρύο που πλέον επικρατούν κυρίως τις βραδινές ώρες στο νησί του Αιγαίου δυσκολεύει το έργο τους.

Η προετοιμασία για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕ Σαντορίνης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να οριστεί νέο φιλικό, ώστε ο Σταύρος Βλάχος να τεστάρει ξανά την ετοιμότητα των παικτών του.

πηγή:www.sportcyclades.gr