Τη στάση του δημάρχου Πάρου, Κώστα Μπιζά, αλλά και συνολικά της δημοτικής αρχής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο -αναφορικά με το θέμα προσέγγισης επιβατικού ταχύπλοου στο Πίσω Λιβάδι- σχολίασε με ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», Μάρκος Κωβαίος, αναφέροντας:

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή, δυστυχώς ανατρέπει τη στρατηγική που οδήγησε την Πάρο σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Μια στρατηγική που βασίστηκε στη εξωστρέφεια, στο άνοιγμα θαλασσιών πυλών και βεβαίως στο νέο αεροδρόμιο. Εξασφαλίσαμε έτσι την επέκταση της τουριστικής περιόδου, την ισόρροπη ανάπτυξη και πολύ μεγάλα οφέλη για την τοπική οικονομία και την τοπική κοινωνία.
Η ακτοπλοϊκή γραμμή με σταθμό και στο Πίσω Λιβάδι που θα μας συνδέει με Μύκονο, Νάξο, Ίο, Θήρα, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, ήταν ένα ακόμα βήμα σ’ αυτή την επιτυχημένη κατεύθυνση. Ο κ. Μπιζάς, αγνόησε τις θετικές αποφάσεις της Κοινότητας και του Λιμενικού Ταμείου, χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την αρνητική στάση κάποιων κατοίκων, και αποκρύπτει πως περισσότεροι κάτοικοι συμφωνούν.
Το κόστος των λανθασμένων αποφάσεων θα βαραίνει τη Δημοτική Αρχή, οι συνέπειες όμως, θα πλήξουν το νησί μας και τους κατοίκους του. Μία από τις συνέπειες αυτές, είναι ότι το νησί μας χάνει την ευκαιρία να συνδεθεί με ταχύπλοο με την Νάξο και την Θήρα, όπου λειτουργούν Γενικά Νοσοκομεία. Όπως φαίνεται, ούτε αυτό είναι ικανό να αποτρέψει τον κ. Μπιζά από την επαναστατική γυμναστική στην οποία επιδίδεται
».