Με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του, αλλά και την παρουσίαση και ανάδειξη των τοπικών ιδιαιτεροτήτων, το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), διοργανώνει την Παρασκευή (24/5) και ώρα 15:00-17:00, δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών και τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το MyData».

Εισηγητής θα είναι ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών & Διαβίβασης Δεδομένων στη Διεύθυνση Ελέγχων της ΑΑΔΕ, Αντώνης Ντίνος, ο οποίος θα ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες για το επίκαιρο και ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές, που απασχολεί την πλειονότητα των επιχειρήσεων, ενώ θα αναλυθούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το «MyData».

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και λογιστές του Νομού Κυκλάδων και θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αναπτυξιακών Θεμάτων και & Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (τηλ. 2281082346, εσωτ. 161), καθώς και στο γραφείο Πάρου (τηλ. 2284023031).

bluestarferries

goldenstarferries