Με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και ολοκληρώνοντας την παρουσία του σε όλα τα τμήματα καλαθοσφαίρισης, η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο μας να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της χρονιάς που μας πέρασε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ευχαριστούμε την ΕΣΚΚ που παρά τις δυσκολίες του νόμου μας (λόγω της νησιωτικότητας) προσπαθεί και βγάζει σε πέρας όλα τα πρωταθλήματα. Η συνεργασία σωματείων και ΕΣΚΚ είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος.
Να ευχαριστήσουμε τους ακούραστους διαιτητές και τους κριτές του νόμου μας, που βρίσκονται στις επάλξεις των αγώνων, ταξιδεύοντας και περνώντας ατελείωτες ώρες στα γήπεδα του ΜΠΑΣΚΕΤ !!! “Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν τα σωματεία”.
Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους όλων των νησιών που μας φιλοξένησαν στα γήπεδα τους και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά μέσα καί έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Η ανταπόδοση της φιλοξενίας σίγουρα είναι και δικό μας αυτοσκοπός και πάντοτε προσπαθούμε οι σύλλογοι να είμαστε ενωμένοι για το καλό του αθλήματος και των αθλητών/τριών.
Ένα σημαντικό κομμάτι σε κάθε αγωνιστικό χώρο είναι και η ασφάλεια που παρέχουν τα σωματεία. Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για αυτό τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) παράρτημα Κυκλάδων, που ποτέ δεν μας αρνήθηκαν και πάντα ήταν παρόντες δίπλα στη γραμματεία για την άμεση επέμβαση σε κάθε τραυματισμό αθλητή/τριάς. Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας Γιώργο, Σοφία, Νίκο, Βαγγέλη, Βαρβάρα, Αρσένη, Κωστή, Λάμπρο, Νίκο, Εμμανουέλα και Σπυριδούλα για την πολύτιμη και αφιλοκερδή συμμέτοχη σας στους αγώνες όλων των τμημάτων μας.
Να ευχαριστήσουμε τέλος όλους τους φιλάθλους όλων των νησιών που αγαπούν το μπάσκετ και στηρίζουν με την παρουσία τους όλους τους αθλητές/τριες.
Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη !!!
».

bluestarferries

goldenstarferries