• Την Παρασκευή (23/6) και ώρα 19:30, στο προαύλιο του μουσείου του Αη Γιάννη Δέτη, σε εκδήλωση που διοργανώνουν το Πάρκο Πάρου και το βιβλιοπωλείο «Αναγέννηση» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΥ ΖΗΝ * HOLOBIONT, 30+1 ιστορίες αντιγήρανσης» του Αναστασίου Κ. Χαρώνη (MD, PHD χειρουργός οφθαλμίατρος).
  • Την Παρασκευή (23/6) και ώρα 21:00, στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τέχνης του Αγ. Αθανασίου Νάουσας, η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας πραγματοποιεί την τελική ετήσια παρουσίασή της, με αφορμή τις μελωδίες καλλιτεχνών με καταγωγή από την Πάρο ή όσων το αγάπησαν, κατοίκησαν ή δραστηριοποιήθηκαν σ’ αυτό.
  • Την Παρασκευή (23/6) και ώρα 21:30, στην παραλία της Αλυκής, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς σας προσκαλεί στην αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, με το θεαματικό άναμμα της φωτιάς από τους μικρούς βαρκάρηδες για το κάψιμο των Μάηδων. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική, μεζέδες και κρασί στην παραλία.
  • Την Παρασκευή (23/6), παραμονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκόπας ο Πάριος» σας προσκαλεί στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα για το κάψιμο των Μάηδων και ανήμερα της εορτής (24/6) για το έθιμο του Κλήδονα και το παραδοσιακό πανηγύρι.
  • Την Τετάρτη (28/6) και ώρα 21:30, μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών σας προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι που διοργανώνει στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, που σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου.
bluestarferries

goldenstarferries