Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) η προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο.Β. Πάρου – Αντιπάρου του Κ.Κ.Ε., με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Αναστάση Γκίκα, στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» στη Παροικιά.

Ο κ. Γκίκας στη διάρκεια της ομιλίας του κάλεσε τους Παριανούς και τις Παριανές να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. και στις Κυκλάδες, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Στις 25 Ιούνη μετράει πόσο δυνατό θα είναι το Κ.Κ.Ε. για να είναι δυνατή η φωνή του λαού. Σε αυτές τις εκλογές κάθε ψήφος μετράει γιατί ανεβάζει το πανελλαδικό ποσοστό και εξασφαλίζει ότι η Ν.Δ. δεν θα κλέψει με το μπόνους των 50 εδρών τις έδρες που κέρδισε το Κ.Κ.Ε. Γιατί ψήφος στο Κ.Κ.Ε. σημαίνει απόφαση αγώνα από την επόμενη μέρα των εκλογών για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, για μόρφωση και υγεία αναβαθμισμένα και καθολικά προσβάσιμα, για ελεύθερο χρόνο, Πολιτισμό, Αθλητισμό, για προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος του νησιού μας κόντρα στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία

bluestarferries

goldenstarferries