Συνέχεια ανακοινώσεων με μία νέα πεντάδα υποψηφίων έκανε το Σάββατο (5/8) ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Ο λόγος για τον Αυγουστίνο Γρυλλάκη, τον Ανδρέα Ραγκούση, την Φαίδρα Μαγδαληνού, τον Δημήτρη Παντελαίο και την Αγγελική Παυλάκη, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο Πάρου, Κώστα Ροκονίδα.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι

  • Γρυλλάκης Αυγουστίνος: Γεννήθηκε το 1966 από γονείς Κυκλαδίτες (η μητέρα το γένος Τριπολιτσιώτη με καταγωγή από τη Νάουσα). Εξάσκησε το λειτούργημα του δασκάλου, υπηρετώντας και 6 χρόνια στο Δημοτικό της Νάουσας. Ασχολήθηκε με κλαδικά αλλά και αυτοδιοικητικά θέματα βάζοντας στο παρελθόν υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης.
    «Υποστηρίζω το ψηφοδέλτιο του κ. Ροκονίδα γιατί είναι ο μόνος από τους τρεις υποψηφίους δημάρχους που δεν άσκησε μέχρι τώρα επίσημα διοικητικά καθήκοντα, άρα δικαιούται, όπως απέδειξε και ως αντιπολίτευση στο Δήμο, μιας εντολής από τον Παριανό λαό για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Για μια Πάρο ελκυστική πρώτα απ’ όλα για τους πολίτες της», δήλωσε ο ίδιος για την υποψηφιότητά του.
  • Ραγκούσης Ανδρέας: Γεννήθηκε στη Αθήνα, στο Μαρούσι, με Λευκιανή καταγωγή. Εργάστηκε στην ΕΥΔΑΠ ως εργοδηγός Τεχνικών έργων και το 2000 μετατάχθηκε στο Δήμο Πάρου, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στη ΔΕΥΑΠ με απόσπαση για δύο χρόνια και στη συνέχεια στη Τεχνική του υπηρεσία, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει διατελέσει μέλος στο σωματείο εργαζομένων (ΣΕΟΤΑΠΑ) του Δήμου και είναι ιδρυτικό μέλος της πεζοπορικής ομάδας «Περπατητές Πάρου». Στο πλαίσιο δράσης της ομάδας ασχολείται με τη σήμανση & ανάδειξη των μονοπατιών του νησιού. Είναι ορειβάτης και μαραθωνοδρόμος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Υπερμαραθώνιου Γύρου Πάρου «Φραγκίσκος Βελέντζας» την τελευταία 10ετία.
  • Μαγδαληνού Φαίδρα: Είναι 18 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 2011 ζει μόνιμα στη Πάρο με την μητέρα της, Μαρία Ραγκούση. Αποφοίτησε φέτος από το Λύκειο της Νάουσας και θα φοιτήσει στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι μέλος της ΚΝΕ και ως μαθήτρια συμμετείχε ενεργά στις μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στις συγχωνεύσεις τάξεων και στην υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας αλλά και στις κινητοποιήσεις για να μην ξεχαστούν τα γεγονότα στα Τέμπη.
    «Είμαι από πολύ μικρή στη Πάρο, είναι το νησί μου, ο τόπος καταγωγής μου και το αγαπάω. Θέλω να προσφέρω και συμβάλλω στο να φτιάξουμε μια Πάρο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της νεολαίας, είτε είναι έφηβοι είτε εργαζόμενοι αλλά και των επισκεπτών της Πάρου. Πιστεύω λοιπόν, ότι μόνο μια δημοτική αρχή με δήμαρχο τον αγωνιστή Κώστα Ροκονίδα μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό. Στηρίζω Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου», ανέφερε η ίδια για την υποψηφιότητά της.
  • Παντελαίος Δημήτρης: Γόνος οικογένειας αγωνιστών. Εγγονός του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Δημήτρη Παντελαίου, γιός του Γιάννη Παντελαίου και της Ευαγγελίας Καπούτσου. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων. Ζει μόνιμα στην Πάρο και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
  • Παυλάκη Αγγελική: Ζει μόνιμα στην Πάρο από το 2011. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά. Απόφοιτη του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθήνας. Είναι πτυχιούχος δύο ξένων γλωσσών -Αγγλικά και Ιταλικά- καθώς έχει κάνει σπουδές πιάνου, Θεωρίας και Αρμονίας στο Εθνικό Ωδείο Αθήνας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2008 στην Αθήνα και από το 2011 στα Δημοτικά σχολεία της Πάρου (1ο Δ.Σ. Παροικιάς, Δ.Σ. Νάουσας και Δ.Σ. Αρχιλόχου – Μάρπησσας). Έχει διατελέσει τρία χρόνια πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» και είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Πάρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
bluestarferries

goldenstarferries