Το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή του χρόνου,είναι εδώ και όλοι, λίγο πολύ, ονειρευόμαστεμαγευτικές παραλίες, κολύμπι σε καταγάλανα νερά, και ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα απολαμβάνοντας άκρως δροσιστικά ροφήματα, όπως Γρανίτες και Milkshakes.

Οι Greg Γρανίτες, σε 5 φρουτένιες & εξωτικές γεύσεις, θα γίνουν το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού. Passion Fruit & Mango, Φράουλα, Πεπόνι, Ανανά & Καρύδα και Λεμόνι, σίγουρα θα μας ενθουσιάσουν και θα μας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Γιατί, εκτός από την υπέροχη γεύση τους, συνοδεύονται από ένα βρώσιμο καλαμάκι με γεύση φράουλα… που είναι έτοιμο για φάγωμα.

Όσο για τα Milkshakes του Γρηγόρη, διατίθενται σε  3 αγαπημένες γεύσεις, Σοκολάτα, Βανίλια και Φράουλα και συνοδεύονται από βρώσιμο καλαμάκι με γεύση σοκολάτας για έξτρα γεύση και ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Τα Greg Milkshakes και τις Greg Γρανίτες μπορούμε να τις γευτούμε στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς και είναι σίγουρο ότι η δροσιά και η γεύση τους θα μας συναρπάσει.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

bluestarferries

goldenstarferries