Ανακοίνωση σχετικά με τη διαχείριση των παραλιών εξέδωσε ο δημοτικός συνδυασμός «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», με επικεφαλής τον Μάρκο Κωβαίο, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για έλλειψη παροχών στις παραλίες του νησιού, αλλά και για υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Πάρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο έλεος της αδιαφορίας της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου παραμένουν οι παραλίες της Πάρου που έχουν ξεμείνει από ομπρελοκαθίσματα. Οι επαγγελματίες του νησιού διαμαρτύρονται έντονα ενώ δεν λείπουν και τα παράπονα των επισκεπτών που περίμεναν να δούνε ένα πιο οργανωμένο τόπο διακοπών, όπως είχαν συνηθίσει ή και όπως αναφέρονται στις διάφορες ιστοσελίδες.
Μετά τη βλάβη που προκλήθηκε στη φήμη του νησιού από τις διαμαρτυρίες για παράνομες καταλήψεις, φτάσαμε στο άλλο άκρο, με αποτέλεσμα οι ακτές να είναι έρημες από παροχές που είναι αυτονόητο συμπλήρωμα του τουριστικού μας προϊόντος που ήδη υποβαθμίζεται.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να επέμβει για την επίλυση του προβλήματος λόγω της πληθώρας των επισκεπτών που ήδη κατακλύζουν το νησί. Ενδεικτικές της περυσινής αρνητικής διαφήμισης από το περίφημο “κίνημα της πετσέτας” ήταν τα δημοσιεύματα διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, που παραθέτουμε, ενώ δεν αποκλείεται και εφέτος να τύχουμε της ίδιας μεταχείρισης.

deya-parou

bluestarferries

jmconstructions