Στις εκλογές της 19ης Μαΐου για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας (ΤΕΕ) θα συμμετέχει ο Βαζαίος Πετρόπουλος (αρχιτέκτονας, μηχανικός Περιβάλλοντος, έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου) ως υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» και επικεφαλής των νυν πρόεδρο Γεώργιο Στασινό.

Ο κ. Πετρόπουλος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Παρίσι (D’ ESA Paris) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές σε Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και στο τμήμα Μηχανικών Περιβαλλοντολόγων. Από το 1982 δραστηριοποιείται στη Πάρο, όπου διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Παροικιά και στην Αθήνα, με έντονη παρουσία σε Αρχιτεκτονικές Επιτροπές (ΕΠΑΕ, ΣΧΟΠ) του Πολεοδομικού Γραφείου Νάξου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί πανελλαδικά στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί, ενώ στις Κυκλάδες τα μέλη του ΤΕΕ θα μπορούν να ψηφίσουν στα εξής νησιά: Άνδρο (πολεοδομία), Θήρα (επαρχείο), Κέα (παλαιό δημαρχείο), Μήλο (δημαρχείο), Μύκονο (Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο), Νάξο (δημαρχείο), Πάρο (δημαρχείο), Σύρο (Εργατικό Kέντρο) και Τήνο (δημαρχείο).

Οι κάλπες για τις εκλογές της Κυριακής (19/5) θα είναι ανοιχτές από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ επισημαίνεται ότι οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης.

bluestarferries

goldenstarferries