Τρίτη, 6 Ιανουαρίου, 2026
More

    Κατεπείγουσα έρευνα για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια διέταξε εισαγγελέας

    Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το χθεσινό «μπλακ άουτ» στα αεροδρόμια, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αριστείδης Κορέας. Υπενθυμίζουμε ότι πτήσεις ματαιώθηκαν και πολλοί ήταν οι επιβάτες, που περίμεναν με τις ώρες πότε θα εξομαλυνθεί η κατάσταση.

    Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ανέθεσε την έρευνα στο Τμήμα Ηλεκτρονικού εγκλήματος, με στόχο να διακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία αεροσκαφών και εφόσον ισχύει ότι έγιναν παρεμβολές σε όλες σχεδόν τις συχνότητες του FIR Αθηνών, να εντοπίσει από πού προήλθαν.

    Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιβάτες δικαιούνται αποζημίωση 250€-600€ για ακυρωμένες ή καθυστερημένες πτήσεις πάνω από 3 ώρες.

    Σύμφωνα με τους κανονισμούς, εφόσον η αεροπορική εταιρεία προσφέρει εναλλακτική άφιξη εντός 3-4 ωρών, η αποζημίωση μπορεί να μειωθεί στο 50%. Οι επιβάτες δικαιούνται φροντίδα, όπως γεύματα και διαμονή, ενώ η αποζημίωση ισχύει και για άρνηση επιβίβασης ή αλλαγή κατηγορίας θέσης.

    bluestarferries

    FLEXCAR

    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

    afonitisparou

    anergoidam.e-kyklades

    deya

    kiranos.cafe

    #

    YOUTUBE LIVE

    parostoday

    FLEXCAR

    ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

    ParosVoise