Στην Πάρο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής και στη θεία λειτουργία που θα τελεσθεί για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα παραστεί την Παρασκευή στις 9.40 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας.
Ακόμα, στις εκδηλώσεις θα δώσουν το παρόν οι τοπικές Αρχές, καθώς και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι λόγω του εορτασμού της Παναγίας στην Πάρο, υπάρχουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παροικιά.
1. Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων από την 17:00 ώρα της 14-08-2025 έως την 00:00 ώρα της 16-08-2025 ως ακολούθως:
α. Από το κατάστημα υγ/κου ενδιαφέροντος με το διακριτικό τίτλο «OASIS» μέχρι την οδό Ν. Στέλλα έμπροσθεν του Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής
β. Έμπροσθεν του Κ.Υ. Πάρου και συγκεκριμένα από την οδό Ν. Στέλλα μέχρι την οδό Χ. Κωνσταντόπουλου
γ. Από το περίπτερο έμπροσθεν Κ.Υ. Πάρου μέχρι το κατάστημα υγ/κου ενδιαφέροντος με το διακριτικό τίτλο «OASIS»
2. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρ. 55 & 112 του Ν. 2696/99 «Περί Κ.Ο.Κ.» ως ισχύει.
Νίκος Ραγκούσης – Λαουτάρης