Ο πρώτος σε ψήφους στην Π.Ε. Πάρου, Βαζαίος Πετρόπουλος, από την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του περιφερειάρχη, που εκλέγεται έπαρχος για πρώτη φορά, σε δήλωσή του στη «Φωνή της Πάρου» ανέφερε:

«Με βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά απευθύνομαι σε όλες και όλους, Παριανούς και Αντιπαριώτες, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο στην Περιφερειακή Ενότητά μας, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Παράλληλα, ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, τον οποίο συγχαίρω και δημόσια για την επανεκλογή του, αλλά και όσους συνεργάτες και εθελοντές ήταν διπλά μου το προηγούμενο διάστημα.
Στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι η πρόοδος και ευημερία των νησιών μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και από τη θέση του επάρχου, έχοντας επίγνωση των ευθυνών και των προβλημάτων. Χωρίς υπερβολές και ουτοπικές υποσχέσεις, θα επιδιώξω να συμβάλλω σημαντικά στην επίλυση των ζητημάτων εκείνων που δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές των κ.κ. Μπιζά και Φαρούπου, ξεκινώντας από εκείνα που θεωρώ ότι πρέπει άμεσα ν’ αντιμετωπιστούν.
Συνεχίζουμε μαζί μπροστά, για την Πάρο και την Αντίπαρο!».

bluestarferries

goldenstarferries