Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ως περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα εκπροσωπήσει τα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου η Ηλέκτρα Ροκονίδα, η οποία σε δήλωσή της στη «Φωνή της Πάρου» ανέφερε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας στήριξαν με τη ψήφο τους στην Πάρο και στην Αντίπαρο. Μέσα στο γενικό αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών, όπου επιβεβαιώνεται ότι ο αρνητικός συσχετισμός δυνάμεων στην κεντρική πολιτική επιδρά και στην Τοπική Διοίκηση, η αύξηση της δύναμης και του ποσοστού της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  από το 2019, όπου από το 5,8% έφτασε το 7,59%, μας γεμίζει ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε.
Ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη με γεμίζει προσωπικά το αποτέλεσμα της δικής μας Περιφερειακής Ενότητας Πάρου-Αντιπάρου αγγίζοντας το 19,25%, όπου το ψηφοδέλτιο μας στηρίχτηκε μαζικά κατά εκατοντάδες απ’ τον κόσμο, αποδεικνύοντας μας ότι κατανοούν το ποιός τελικά πραγματικά αντιπαλεύει και μάχεται την πολιτική που είναι απέναντι στα συμφέροντα των νησιών μας. Η Πάρος και η Αντίπαρος έδωσε δύναμη στη δύναμη της. Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από τα Συμβούλια να βάζουμε πλάτη στα λαϊκά συμφέροντα με ουσιαστική έννοια για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους των κυκλαδίτικων νησιών μας».