Η ΑΜΚΕ «Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου», με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, οργανώνει εκδήλωση την προσεχή Πέμπτη (27/7) και ώρα 19:30 στο πρώην Δημοτικό Σχολείο στο Μαράθι, για τους φίλους των Αρχαίων Λατομείων και τους εκπροσώπους των Παριανών σωματείων που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της ΑΜΚΕ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να παρουσιαστεί το έργο που έχει πραγματοποιήσει η ΑΜΚΕ στον έναν χρόνο της ύπαρξής της και να γίνει ανταλλαγή απόψεων για τη στρατηγική και τις δράσεις που απαιτούνται ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που παραμένουν και να εξελιχθεί ο αρχαιολογικός χώρος στο Μαράθι σε ένα αρχαιολογικό – πολιτιστικό πάρκο αντάξιο της παγκόσμιας αξίας του μοναδικού μνημείου των Αρχαίων Λατομείων.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει ομιλία εκπροσώπου της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και συζήτηση για τα καίρια θέματα και τις προτεραιότητες της ΑΜΚΕ τους επόμενους 12 μήνες.

Σημειώνεται ότι, η είσοδος είναι δωρεάν (δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ), ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μουσικό καλωσόρισμα από τους Βασίλη Ρακόπουλο και Marc Buronfosse και θα κλείσει με μπουφέ και ποτό.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets