Σε μία όμορφη πρωτοβουλία η Α.Ε. Πάρου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Νηρέα, τίμησε με πλακέτα τόσο τον Μανώλη Χαριστό, όσο και τον Χρήστο Γαβαλά, που έκλεισαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με την φανέλα της ομάδας.

Ο Μανώλης Χαριστός αγωνίστηκε μάλιστα κάτω από τα γκολπόστ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με το Νηρέα, ενώ ο Χρήστος Γαβαλάς από την έναρξη της σεζόν ασχολείται με την προπονητική και αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξανδρή στον πάγκο της Α.Ε. Πάρου.

Τις βραβεύσεις έκανε ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, παρουσία του γενικού αρχηγού της Α.Ε.Π., Στέλιου Μπόνη. Μετά τις βραβεύσεις, εμφανώς συγκινημένοι, ο Μανώλης Χαριστός και ο Χρήστος Γαβαλάς, μίλησαν στη «Φωνή της Πάρου»…

Μανώλης Χαριστός: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και την ομάδα της Α.Ε.Π. που με τίμησε, αλλά και τις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκα. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι που το ολοκληρώνω γεμάτος. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά και στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα όπου με χρειαστεί, ενώ παράλληλα είμαι προπονητής στις μικρές ηλικίες στον Α.Ο. Πάρου. Πιστεύω να είμαι ένα μικρό παράδειγμα για τα παιδιά των μικρών ηλικιών, που έχω να τους πω να μην τα παρατάνε ποτέ και να βρίσκουν κίνητρο να αγωνίζονται».

Χρήστος Γαβαλάς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση της Α.Ε.Π. για την τιμή που μου κάνανε, όπως επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα γήπεδα. Σίγουρα συγκινούμαι γιατί καταλαβαίνω ότι κάτι φθάνει στο τέλος, το οποίο είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε μια ζωή και να δίνουμε την ψυχή μας. Έχουμε πονέσει, έχουμε χτυπήσει, έχουμε πανηγυρίσει, έχουμε στεναχωρηθεί, είναι ένα μίγμα συναισθημάτων ο αθλητισμός γενικότερα που προσωπικά με κάνει να νιώθω ευχάριστα. Είμαι και θα είμαι κοντά στην ομάδα και το ποδόσφαιρο».

bluestarferries

goldenstarferries