Μέσα από νέες συνεργασίες με δύο δίκτυα διανομής, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου (Paros Farming Community) επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα, ο Συνεταιρισμός προχώρησε τον περασμένο Ιούλιο σε συμφωνία για την αποκλειστική διανομή και πώληση του νέου οινικού project του, τη σειρά κρασιών «SEIRADI» με το δίκτυο «Mycava.gr» για τη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και με το δίκτυο «Deals» για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι νέες συνεργασίες αντανακλούν το κοινό όραμα που συνδέει τα δίκτυα διανομής με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, καθώς η επιλογή έγινε όχι μόνο για τη δυναμική παρουσία των δικτύων στον χώρο, αλλά και για την πίστη τους στην επανασύσταση της Παριανής Οινικής Ταυτότητας, την εξαιρετική δυναμική των γηγενών ποικιλιών και στην επανίδρυση της ιδέας του Συνεταιρισμού.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός επενδύει στις γηγενείς ποικιλίες του νησιού, τη Μονεμβασιά και τη Μανδηλαριά, αναδεικνύοντας την εκλεκτή τους ποιότητα μέσω σύγχρονων αμπελουργικών πρακτικών και τεχνολογικής οινοποίησης. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι το κρασί «SEIRADI», το οποίο -σύμφωνα με τους ειδικούς- διακρίνεται για τον έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και την αρμονική ισορροπία του, αποσκοπώντας στη δημιουργία νέων, αυθεντικών γευστικών αναμνήσεων που θα αποτυπωθούν στη συνείδηση των καταναλωτών, τόσο εντός της χώρας όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το «SEIRADI» αντικατοπτρίζει την πλούσια κληρονομιά του νησιού, που μέσα από την ενεργό συμμετοχή μιας δυναμικής ομάδας, με στρατηγική ανάπτυξη και καινοτομία, στοχεύει στην ανάδειξη της ουσιαστικής επανεκκίνησης του Συνεταιρισμού. Άλλωστε, κάθε μέλος της ομάδας διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία τόσο στον τομέα που αφορά τον οίνο, όσο και στους τομείς προώθησης και μάρκετινγκ.

Από την πλευρά του, ο συνεργαζόμενος Γεωπόνος – Οινολόγος της «Hetero Wines» και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, Δημήτρης Μανσόλας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέσα από τη σύναψη των συγκεκριμένων συνεργασιών, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία του στην αγορά σε όλη την ελληνική επικράτεια, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες που θα προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές κρασιών στους λάτρεις του οίνου».

bluestarferries

goldenstarferries