Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2025
More

    Το 20% των καταναλωτών αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος

    Για έναν ακόμη μήνα αυξάνονται οι καταναλωτές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των αυξημένων λογαριασμών ρεύματος.

    Οι καταναλωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την ακρίβεια, οι οποίοι εν μέσω ανατιμήσεων σε ενέργεια και βασικά αγαθά προσπαθούν να βρουν από πού θα κόψουν προκειμένου να βγαίνει ο μήνας.

    Αποκαλυπτική είναι η πανελλαδική έρευνα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία περίπου 1 στους 5 καταναλωτές (22%) η­­λεκτρικού ρεύματος και 1 στους 4 κατανα­λω­­τές (25%) θέρμανσης δηλώνουν ότι δεν είναι σε θέ­­­ση να αποπληρώσουν τους αντίστοιχους λο­γα­ριασμούς.

    Την ίδια στιγμή, έρευνα του ΙΕΛΚΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, δείχνει ότι το 20% έχει αναβάλει την πληρωμή λογαριασμών ή έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμής των υποχρεώσεών του.

    bluestarferries

    FLEXCAR

    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

    #

    iatronisos

    #

    kiranos.cafe

    mythodia

    YOUTUBE LIVE

    lafarge

    parosagnanti

    parostoday

    FLEXCAR

    ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

    ParosVoise