Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
More

    Παριανά τυριά και κρασιά στη 12η Εξποτρόφ

    Με δυο εμβληματικά της προϊόντα στον χώρο του Τροφίμου, συμμετέχει η Πάρος στη φετινή 12η Εξποτρόφ 2026, η οποία διοργανώνεται στο Mec Παιανίας, από το περασμένο Σαββατοκύριακο μέχρι και σήμερα Δευτέρα 2/2/2026.

    Στη φετινή 12η διοργάνωση μέχρι στιγμής φιλοξενήθηκαν 221 εκθέτες και περίπου 13.000 επισκέπτες μεταξύ των οποίων και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου και το Κτήμα Ρούσσος.

    Αισθητική και γούστο στη συσκευασία και την παρουσίαση

    Σε αντίθεση με τα χρόνια προ κορωνοϊού η τωρινή Εξποτρόφ ήταν μικρότερη σε όγκο αλλά σημαντικότερη ως προς την αξία των προϊόντων, που ξεχώριζαν για το γούστο και την αισθητική τους από τις κάρτες των επιχειρήσεων ως τις συσκευασίες και την παρουσίαση στο κοινό.

    Ήταν πραγματικά μία αποκάλυψη για το πόσο έχει προχωρήσει το ελληνικό τρόφιμο, ακόμη και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που είχαν το ελάττωμα, να έχουν νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα αλλά ανέτοιμα για την αγορά.

    Την έκθεση γύρισαν προμηθευτές, αγοραστές, μάγειρες αλλά κι απλοί πολίτες. Η δομή της αφορά κυρίως σε τρόφιμα αλλά ακόμη κι εφαρμογές για τις εξαγωγές, τα logistics κ.ά. και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα.

    bluestarferries

    FLEXCAR

    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

    sinsay

    anergoidam.e-kyklades

    kiranos.cafe

    #

    YOUTUBE LIVE

    parostoday

    FLEXCAR

    ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

    ParosVoise