Με την ημέρα των ερωτευμένων να πλησιάζει, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε ένα δώρο “αγάπης” για το άλλο μας μισό, έναν ρομαντικό τρόπο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή ακόμη και να δημιουργήσουμε το τέλειο ραντεβού!

Ο Γρηγόρης, γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη μέρα και γιορτάζει τον Αγ. Βαλεντίνο με το λαχταριστό Love Donut. Άλλωστε ο έρωτας… περνάει από το στομάχι! Το αφράτο κι άκρως ρομαντικό αυτό donut, με τη ροζ επικάλυψη και τρούφα σε σχήμα καρδιάς, προκαλεί τις αισθήσεις και αποτελεί το τέλειο γλύκισμα για να μοιραστούμε με το ταίρι μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το λαχταριστό Love Donut θα το βρείτε στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς την εβδομάδα του Αγ. Βαλεντίνου, 12-18 Φεβρουαρίου! Επειδή όμως Γιορτή των Ερωτευμένων χωρίς δώρα δεν γίνεται, ο Γρηγόρης έχει φροντίσει και γι’ αυτό. Για το ίδιο διάστημα θα «τρέχει» σε Instagram & Facebook ένας αγαπησιάρικος διαγωνισμός! Το μεγάλο έπαθλο; Ένα ταξίδι για δύο με διαμονή 2 διανυκτερεύσεων στο ρομαντικό Ναύπλιο και πρωινό στο κατάστημα του Γρηγόρη. Επιπλέον, πέντε ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donutάκια full πραλίνα – για ένα ρομαντικό ξεκίνημα της ημέρας!

Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία!