Την δεύτερη νίκη της στα πλέι-οφ της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα την πρώτη με τον Χρήστο Γαβαλά στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας πέτυχε η Α.Ε. Πάρου, η οποία νίκησε με 2-1 τον Αίαντα Σύρου για την 6η αγωνιστική. Έτσι, η Παριανή ομάδα έφθασε τους 10 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανναξιακού, μείωσε στον έναν βαθμό την διαφορά της από την 2η θέση που πλέον αποτελεί και τον αντικειμενικό στόχο της.

Αγωνιστικά η Α.Ε. Πάρου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, πίεσε ψηλά και «χτύπησε» το ξεκίνημα και στο φινάλε, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματά της με τα στόπερ της. Στο 5’ άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά του Βαγγέλη Καμπάση, έπειτα από «συστημένη» εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κρητικού, ενώ στο 91’ ο προωθημένος Τάσιος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη (2-1) στην ομάδα του, μετά από γέμισμα του Μουράι. Ενδιάμεσα και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αίαντας Σύρου είχε προσωρινά ισοφαρίσει (1-1) στο 87’, με πλασέ του Σπύρου Μάιπα μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Ραμπαβίλα, σε μία φάση που ξεκίνησε μετά από αμυντικό λάθος της Α.Ε. Πάρου.

Α.Ε. Πάρου: (Γαβαλάς), Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Δ. Κρητικός, Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος (69’ Γιαννούλης), Βιτζηλαίος (87’ Φαντιγκά), Μουράι, Μακρίδης, Γκασίσου (76’ Σαμπατίνο), Ε. Κρητικός.
Αίαντας Σύρου: (Φωτεινιάς), Νικητίδης, Καπέλλας (85’ Ψαρρός), Νομικός, Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Ρηγούτσος (55’ Βιάλντο), Ξαγοράρης (85’ Μιχάλοβιτς), Αρώνης (85’ Καλλίγερος). Ραμπαβίλας, Μουλίδης (60’ Καμπάνης).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Α.Ε. Πάρου-Αίαντας Σύρου 2-1
Πανναξιακός-Παμμηλιακός 0-2
Θύελλα Καμαρίου-Α.Ο. Πάγου 2-0

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:
1. Θύελλα Καμαρίου* 17 β. (5-0-1)
2. Πανναξιακός 11 β. (3-2-1)
3. Παμμηλιακός 10 β. (3-1-2)
4. Α.Ε. Πάρου* 10 β. (2-2-2)
5. Αίαντας Σύρου* 7 β. (1-2-3)
6. Α.Ο. Πάγου 1 β. (0-1-5)
* Ξεκίνησαν τα πλέι-οφ με bonus +2 βαθμών.