Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: «Ποιός επιτέλους διοικεί τον Δήμο Πάρου;»

3

Σε ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τη μη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του Γ.Γ του Δήμου Χρ. Λεμονή, από το Παρίσι που θα βρισκόταν για προσωπική του υπόθεση, στο Λονδίνο για υπόθεση του Δήμου, διατυπώθηκε η παραπάνω ερώτηση, υπονοώντας ότι κάποιοι υπάλληλοι έχουν κάνει «μαγαζί» τους το Δήμο και υπονομεύουν τις διαθέσεις της δημοτικής αρχής.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

  1. Η σχετική απόφαση του ΔΣ πάρθηκε στις 18/11.
  2. Καθαρογράφτηκε και ανέβηκε στη Διαύγεια 21/11.
  3. Η Αποκεντρωμένη για έγκριση θέλει 30 ημέρες τουλάχιστον. Όποιος διαφωνεί να μας επιδείξει αποφάσεις της που έχουν παρθεί σε συντομότερο διάστημα.
  4. Με απαραίτητη την προηγούμενη απόφαση η ανάληψη υποχρέωσης από την Οικονομική Υπηρεσία έπρεπε να έχει εκδοθεί 30/11 για να μπορεί ο Γ.Γ. να ταξιδεύσει 1/12 προς Λονδίνο.

Ποιος λοιπόν έχει την ευθύνη;
Αυτοί που από έλλειψη προγραμματισμού ήθελαν μια συγκεκριμένη διαδικασία 30 ημερών να ολοκληρωθεί μαγικά σε 8 ημέρες ή μια υπηρεσία αποδεκατισμένη από προσωπικό που δεν μπορούσε λόγω χρονικών περιθωρίων να κάνει κάτι και εν τέλει θέλουν να τις φορτώσουν την ευθύνη;

Η απάντηση λοιπόν είναι απλή:
Ο Παριανός λαός, έστω και με μικρή πλειοψηφία, έδωσε εντολή διοίκησης του νησιού στο Μ. Κωβαίο, αλλά η διοίκηση του αδυνατεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο απλά.