Πλούσιο είναι το αγωνιστικό «μενού» για τις Παριανές ομάδες το τρέχον Σαββατοκύριακο (2-3/3), καθώς περιλαμβάνονται σπουδαίες αναμετρήσεις που κρίνουν πρόκριση στο Final Four και άλλες με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

  • Για το πρωτάθλημα εφήβων, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στον β’ όμιλο, ο Μαρπησσαϊκός θέλει μόνο νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι του απέναντι στην Α.Ε. Σαντορίνης για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο της τελικής φάσης και ν’ ακολουθήσει τον πρωτοπόρο Α.Ο. Πάρου. Η ομάδα του Θοδωρή Καζακίδη κρατάει την «τύχη» στα χέρια της σ’ έναν εξαρχής δύσκολο όμιλο, ωστόσο ακόμα και να ηττηθεί υπάρχει σενάριο πρόκρισης αρκεί βέβαια ο Α.Ο.Π. να φύγει με το «διπλό» από τα Φανάρια.
  • Για το πρωτάθλημα παίδων, τα «βλέμματα» είναι στραμμένα και πάλι στο ζευγάρι του Μαρπησσαϊκού με την Α.Ε. Σαντορίνης, καθώς αμφότερες οι ομάδες όχι μόνο είναι αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν τον πρώτο λόγο για το Final Four, αλλά παίζεται μεταξύ τους και η πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα, ο Α.Ο. Πάρου θα φιλοξενηθεί στη Νάξο από τα Φανάρια, με την ομάδα του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη να «μάχεται» πλέον για την 3η θέση σύμφωνα με τα βαθμολογικά δεδομένα.
  • Για το πρωτάθλημα γυναικών, ο Μαρπησσαϊκός και ο Α.Ο. Πάρου θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη για ν’ αντιμετωπίσουν την Α.Ε.Σ. και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, όντας το φαβορί. Εξάλλου και οι δύο Παριανές ομάδες, με ενισχυμένο ρόστερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσουν και φέτος στην τελική φάση.
  • Για το πρωτάθλημα κορασίδων, ο Α.Ο. Πάρου θ’ αγωνιστεί εκτός έδρας με την Α.Ε. Σαντορίνης για την 4η αγωνιστική και ουσιαστικά με νίκη θα «σφραγίσει» την πρώτη θέση του β’ ομίλου, καθώς τα κορίτσια του Γιώργου Ζαμπακόλα έχουν κάνει ήδη το τρία στα τρία και έχουν καπαρώσει τη συμμετοχή τους στο Final Four.

Το πρόγραμμα του διημέρου:
2/3, 13.45: Φανάρια Νάξου-Α.Ο. Πάρου (Παίδων)
2/3, 17.00: Ποσειδών Σαντορίνης-Α.Ο. Πάρου (Γυναικών)
2/3, 19.30: Α.Ε. Σαντορίνης-Μαρπησσαϊκός (Γυναικών)
2/3, 20.00: Μαρπησσαϊκός-Α.Ε. Σαντορίνης (Εφήβων)
3/3, 09.00: Μαρπησσαϊκός-Α.Ε. Σαντορίνης (Παίδων)
3/3, 10.00: Α.Ε. Σαντορίνης-Α.Ο. Πάρου (Κορασίδων)
3/3, 15.30: Φανάρια Νάξου-Α.Ο. Πάρου (Εφήβων)