Συνάντηση στα γραφεία των ΚΤΕΛ Α.Ε. Πάρου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Μαρία Χανιώτη, με τον πρόεδρο της εταιρείας Γεώργιο Ρούσσο (Σορώκο), τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Τζανακόπουλο και άλλους εργαζομένους, συνοδευόμενη από τον φίλο και πρώην υπ. βουλευτή Κυκλάδων, Μάνο Σταυριανό.

Συζητήθηκαν βασικά ζητήματα όπως η πρόταση απομάκρυνσης της αφετηρίας ΚΤΕΛ από το λιμάνι, το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα κυρίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, οι μελέτες που «έχουν μείνει στο συρτάρι» εδώ και χρόνια καθώς και για την υποστελέχωση της αστυνομίας που επηρεάζει τους τροχονομικούς ελέγχους και γενικότερα την επαρκή αστυνόμευση των νησιών μας.

Η κ. Χανιώτη ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις μεταφορές και τις συγκοινωνίες, εστιάζοντας στη δημιουργία Τράπεζας Στέγης, που προβλέπει την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για την στέγαση των δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων που αποτελεί μείζον ζήτημα σε όλα τα νησιά και έδωσε έμφαση στο κοινωνικό έργο της εταιρείας.

Επίσης, δεσμεύθηκε για διεκδικήσεις και παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ, ενώ δήλωσε τη στήριξή της στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της συγκοινωνίας στα νησιά των Κυκλάδων και προσφέρουν σημαντικό έργο.

Η Μαρία Χανιώτη μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η συγκοινωνία στα νησιά έχει προβλήματα κι αυτό έχει αντίκτυπο στους πολίτες. Η αυριανή προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της για τα νησιά στο οποίο συμπεριλαμβάνει λύσεις για πολλά προβλήματα, λόγω της ιδιαιτερότητας του νομού όπως αυτό της συγκοινωνίας. Η συζήτηση με τα στελέχη της ΚΤΕΛ Πάρου έφερε στην επιφάνεια, για ακόμη μία φορά, τις παθογένειες της πολιτείας».