Με αφορμή τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία της Πάρου, η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, αιρετούς και φορείς, για συνάντηση την προσεχή Τετάρτη (15/11) και ώρα 19:00 στο ΕΠΑ.Λ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δεν πάει άλλο! Περιμέναμε την 1η φάση προσλήψεων, περιμέναμε τη 2η φάση και περιμέναμε και την 3η. Τα κενά των εκπαιδευτικών, δεν καλύφθηκαν! Πόση υπομονή να κάνουμε πια;;;
Τα παιδιά μας δεν λαμβάνουν τις προσλαμβάνουσες που πρέπει! Δεν διδάσκονται ακόμα και σήμερα σε βασικά μαθήματα όπως φιλολογικά, φυσική, βιολογία, χημεία και ξένες γλώσσες ενώ υστερούμε ακόμα και σε κενά μιας ευαίσθητης εκπαιδευτικής διαδικασίας, που είναι η παράλληλη στήριξη.
Μας βλέπουν μόνο σαν λογιστικά υπόλοιπα και ο ανθρώπινος παράγοντας, από δεδομένο, έχει γίνει ζητούμενο! Τους ψηφίσαμε ξανά! Τους εμπιστευτήκαμε ξανά! Το υπόλοιπο μας, σύμφωνα με τα έσοδα που λαμβάνουν από εμάς κάθε χρόνο, είναι πιστωτικό! Μας χρωστάνε!!! Και το ευχαριστώ είναι να υπάρχουν ακόμα εκπαιδευτικά κενά, δύο μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων!
Σας καλούμε, την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα θεάτρου του ΕΠΑΛ, για μία συζήτηση προκειμένου να συναποφασίσουμε τις επόμενες μας δράσεις για το καλό των παιδιών μας!
Θα δοθεί λόγος σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και στους τοπικούς παράγοντες!
Ελάτε να καλύψουμε εμείς τα κενά που δεν μπορεί να καλύψει η πολιτεία! Ελάτε να κάνουμε το αυτονόητο!!!
».