Τεράστια επιτυχία για την Πάρο και φυσικά για την σχολή χορού «Central School of Ballet» ήταν η κατάκτηση τριών βραβείων – κυπέλλων στον διεθνή διαγωνισμό «Barcelona Dance Award 2024», που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία στις 28-30 Μαρτίου.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 15 χώρες απ’ όλο τον κόσμο και η συμμετοχή του «Central School of Ballet» δεν ήταν απλώς τιμητική, αλλά συνδυάστηκε και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η καλή δουλειά που γίνεται στη σχολή χορού και διαχρονική προσπάθεια και πρόοδος των κοριτσιών αποτυπώθηκε στον διαγωνισμό και στο χειροκρότημα που έλαβαν.

Στην αποστολή ήταν η υπεύθυνη της σχολής χορού, Κυριακή Τζούμπα, με τις δασκάλες, Σοφία Ματάκια και Λίζα Μπερνς, ενώ τα κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ανά κατηγορία ήταν:
Μπαλέτο: Μελανίτη Κέλλυ, Σπανού Κατερίνα, Μαλαματένιου Κυριακή, Ροζακέα Ευγενία.
Χιπ-Χοπ: Λαθούρη Ντέμη, Κονταξάκη Κατερίνα, Ξένια Μανιώτη, Λήδα Μαυρίδου, Πιλάτου Χριστίνα, Τσίπη Αγάθη, Γκίνη Φαίδρα, Κοντάι Κωνσταντίνα, Ντόλκα Κατερίνα, Ντίσα Αρσέλα, Δραγάζη Ανδριάννα, Πετροπούλου Βάνα, Τούρτα  Μαριτίνα, Αμπεντινάι Λάουρα.
Σύγχρονο: Κολαΐτη Μελίνα, Μαυρίδου Λήδα, Αμπεντινάι Λάουρα, Σιφναίου Μαριτίνα, Πιλάτου Χριστίνα, Κάσο Κλαούντια, Δραγάζη Ανδριάννα, Πετροπούλου Βάνα, Μαλαματένιου Κυριακή.

Στην επιστροφή της στην Πάρο, η αποστολή της σχολής είχε θερμή υποδοχή στο λιμάνι, με τα κορίτσια να πανηγυρίζουν μαζί με συγγενείς και φίλους. Για την μεγάλη επιτυχία και την τρομερή εμπειρία που έζησαν, η υπεύθυνη της σχολής, Κυριακή Τζούμπα, μίλησε στην κάμερα της «ΦτΠ» που ήταν εκεί…