Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, απέναντι σε όλα αυτά τα τοξικά φαινόμενα και τις «λασπομαχίες» στις οποίες αναλώνονται και συντηρούν από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει συγκεκριμένες προτάσεις, λύσεις και απαντήσεις, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών. Οι Έλληνες πολίτες έχουν πια βαρεθεί τις «κορώνες» πολιτικών που δεν έχουν τίποτα επί της ουσίας να πουν αλλά και να προσφέρουν.

Οι Έλληνες, σήμερα, με τις επιλογές της Κυβέρνησης της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται απροστάτευτοι, έρμαιο των λανθασμένων αποφάσεων και επιλογών. Πρέπει να πάρουν ξανά τη ζωή στα χέρια τους. Να μπορούν να ανασάνουν ξανά τα νοικοκυριά, να πάψουν πια να κινδυνεύουν από πλειστηριασμούς. Να μπορούν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους, να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στο ενοίκιό τους. Η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η εγγύηση του δημοσίου συμφέροντος είναι για εμάς μία αδιαπραγμάτευτη συνθήκη, την οποία έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε.

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, οι νέοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και είναι εκείνοι στους οποίους όλοι πρέπει να βασιζόμαστε. Κατανοώ απόλυτα τους λόγους για τους οποίους οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην πολιτική. Είμαστε εδώ, για να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα. Μπορούμε να τους προσφέρουμε γόνιμες επιλογές. Είμαστε εδώ για να τους πούμε την αλήθεια, βάζοντας στο περιθώριο ψευτοδιλήμματα και πελατειακές λογικές. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, έχει «κτίσει» την ατζέντα του πάνω στα «θέλω» της νεολαίας. Είναι ένα κόμμα που επενδύει σε καθημερινές λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των νέων και τους δίνει τη δυνατότητα να επενδύσουν σε ένα μέλλον με γερά θεμέλια, όπως ακριβώς τους αξίζει.

Όλγα Πολίτη,
υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ