O δήμος Πάρου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους επιχειρηματίες της Παροικιάς που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους, να συνεισφέρουν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της λιτανείας του Δεκαπενταύγουστου:
«Αγαπητοί επιχειρηματίες,
Ενόψει των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 15ης Αυγούστου και της λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, παρακαλούμε, κατά τη διάρκεια της λιτανείας, να μεριμνήσετε για την απομάκρυνση όλων των αντικειμένων από τους κοινόχρηστους χώρους που χρησιμοποιούνται από την επιχείρησή σας, όπως εμπορεύματα, ομπρέλες, τραπέζια, καρέκλες, τέντες και κάθε άλλο αντικείμενο.
Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της λιτανείας και την ασφαλή διέλευση της πομπής.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία».
Γιάννης Μακρογιαννέλης



















