Πλοηγός Αντιπάρου: Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αποχαιρετούμε τον δήμαρχό μας, Αναστάσιο Φαρούπο

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, ο Αθλητικός Σύλλογος «Πλοηγός Αντιπάρου» αποχαιρετά τον δήμαρχό μας, Αναστάσιο Φαρούπο, που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή.

Για τον σύλλογό μας ο Τάσος ήταν πάντοτε ένα κερί αναμμένο. Σε κάθε ανάγκη και σε καθετί που του ζητούσαμε, ήταν εκεί· πρόθυμος να μας ακούσει, να μας βοηθήσει, να βρει λύσεις και να στηρίξει τις προσπάθειές μας και, πάνω απ’ όλα, τα παιδιά του νησιού μας.

Η ξαφνική απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στον τόπο μας και στις καρδιές όλων όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Στη σύζυγό του Μπέτυ, στα παιδιά του, Βασιλική, Δημήτρη και Αντώνη, καθώς και σε όλους τους οικείους του, εκφράζουμε τα βαθύτερα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι, δήμαρχε.

Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσουμε.

Εκ μέρους του αθλητικού συλλόγου Πλοηγός Αντιπάρου.

bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

seajets

AGNANTI

deya-parou.gr

anergoidam

KRAFT

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS