Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Α.Ο. Πάρου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Α.Ε. Μυκόνου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Κ16.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ κυρίως από στημένες φάσεις, ωστόσο ο Α.Ο. Πάρου ήταν ελαφρώς καλύτερος και μάλιστα στο 37’ έχασε κραυγαλέα ευκαιρία να προηγηθεί, όταν από κλέψιμο ο Μπίμπα βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο -με βάση την εικόνα του ματς- όποια ομάδα σκόραρε θα έφθανε και στη νίκη. Αυτό το πέτυχε τελικά η Α.Ε. Μυκόνου που πήρε την ουσία του γκολ στο 50’, όταν σε φάουλ του Κουτρούτσου πίσω από τη σέντρα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον γκολκίπερ Πετρόπουλο να αιφνιδιάζεται και τον Δακτυλίδη να σπρώχνει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό φάνηκε να επηρεάζει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Π., οι οποίοι άργησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και η μοναδική καλή στιγμή που κατέγραψαν ήταν ένα σουτ του Μαραγκουδάκη στο 75’ που πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Εν κατακλείδι, η ομάδα της Μυκόνου έδειξε αγωνιστικά ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό (3/6, 19.00) της Κ16, σε αντίθεση με την ομάδας της Πάρου που καλείται ν’ ανασυνταχθεί ώστε να διεκδικήσει την 3η θέση στον μικρό τελικό (3/6, 10.30)

Α.Ε. Μυκόνου: (Καρατζάς), Μπεσίρι, Μπάλα, Ντρέου, Μιχάσι, Κουτρούτσος, Χανιώτης (41’ Χαλίλι), Ρουστέμι, Βετσάι, Δακτυλίδης, Παχατουρίδης, Κοτσέλης (60’ Ματάι).
Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Πετρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Σταυρόπουλος (62’ Γκιόνι), Μπέτσα, Βοσινάκης, Ζέλα, Μπίμπα, Παντελαίος, Αλιφιέρης, Ρούσσος (71’ Αδάμ).