• Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» για να υποδοχή του πιο γιορτινού μήνα του χρόνου. Θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικη αγορά με δώρα, μπαλόνια, μουσική, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις.
  • Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου Αλυκής, η Κοινότητα Αγκαιριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, σας προσκαλούν στο «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού». Θα υπάρχουν δώρα, λουκουμάδες και ζεστή σοκολάτα.
  • Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στην πλατεία Ηρώων στις Λεύκες, η Κοινότητα Λευκών και ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών σας προσκαλούν στο «Χριστουγεννιάτικο Άναμμα». Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος», υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Ανδρεάκου.
  • Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην πλατεία Δρυού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δρυού» σας προσκαλούν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Θα υπάρχουν εκπλήξεις και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.
  • Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στην πλατεία της Νάουσας, η Κοινότητα Νάουσας σας προσκαλεί στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στην εκδήλωση θα υπάρχει παζάρι και κεράσματα από τους Συλλόγους και τις μαθητικές κοινότητες του χωριού, ενώ ο Άϊ Βασίλης θα μοιράσει δώρα.
  • Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο λιμανάκι του Αμπελά, η Κοινότητα Νάουσας και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά, σας προσκαλούν σε εκδήλωση, με κεράσματα και εκπλήξεις, ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.