Νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας με σκορ 5-0 από τον Α.Π.Σ. Κύθνου, γνώρισε την Παρασκευή (10/11) η ομάδα του Νηρέα, σε εξ αναβολή παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς υπό καταρρακτώδη βροχή κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο η… καταιγίδα για τον Νηρέα είχε ξεκινήσει από το πρώτο 45λεπτο όπου είχε δεχθεί ήδη τέσσερα τέρματα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κύθνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πρωταγωνιστή τον Γράψα που σημείωσε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 17’ μετά από δοκάρι στη προσπάθεια του Τσενάι να διώξει, στο 25’ από γύρισμα του Δ. Ψαρρά και στο 32’ μετά από αντεπίθεση. Και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, στο 43’, ο Δανιήλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στην επανάληψη, η δυνατή βροχή και ο αέρας δυσκόλεψε ομολογουμένως τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο, η Κύθνος πέτυχε ένα ακόμη τέρμα -το ωραιότερο στο ματς- με μακρινό σουτ του Μπακογιάννη, ο οποίος σημειώνεται ότι είχε και δοκάρι.

Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας: Τσαχπίνης (46 λ.τ. Σκιαδάς), Αντιπαριώτης, Θαλασσινός, Τσενάι (55’ Ελσάκα), Μάρκου (55’ Παρούσης), Ντίσα, Μ. Ζουμής, Κανέλλης (41’ λ.τ. Π. Χριστόφορος), Κόρρεϊ, Σαρηκώστας, Αριανούτσος.
Α.Π.Σ. Κύθνου: Γκούμας, Κ.Α. Λαρεντζάκης (60’ Θ. Γονίδης), Ο. Γαρδεράκης, Α. Λαρεντζάκης (60’ Ν. Γονίδης), Δ. Ψαρράς (60’ Μ. Μαρτίνος), Κ.Γ. Λαρεντζάκης, Δανιήλ, Ι. Φιλιππαίος, Γράψας, Π. Φιλιππαίος, Μπακογιάννης.