Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, διοργανώνει για 24η χρονιά τους αγώνες «Δρόμοι Ελευθερίας». Ο τίτλος της αθλητικής αυτής εκδήλωσης αποδίδει φόρο τιμής στους τότε νεαρούς αγωνιστές που άνοιξαν «Δρόμους Ελευθερίας», πρωτοστατώντας στις εξελίξεις για την πτώση της Δικτατορίας το 1973.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, του «Ευ αγωνίζεσθαι» και όχι η πρωτιά. Γι’ αυτό όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής, με σημείο συγκέντρωσης τον χώρο μεταξύ των εστιατορίων «Βασίλης» και «Το μουράγιο». Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές απ’ όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Πάρου και της Αντιπάρου, σε αγώνες ταχύτητας (για παιδιά Α’, Β’, Γ’ και Δ’ δημοτικού και ημιαντοχής (για παιδιά Ε’ και Στ’ δημοτικού) ανά ηλικία. Σημειώνεται ότι, οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται την ημέρα της εκδήλωση στο σημείο συγκέντρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 6992092352 και 6974049557.