Ένα σπουδαίο παιχνίδι, στο οποίο διακυβεύεται η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων της σεζόν 2023-2024, φιλοξενεί αύριο Τετάρτη (8/5, 15:30) το δημοτικό στάδιο Παροικιάς, όπου ο Α.Ο. Πάρου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παμμηλιακό.

Από την μία πλευρά ο Α.Ο. Πάρου, με τον Στάθη Τριανταφυλλίδη στον πάγκο του, έχει τη δίψα της διάκρισης και προετοιμάζεται -δίχως άγχος και πίεση- σε όλα τα επίπεδα για τον αυριανό ημιτελικό, ενώ από την άλλη ο Παμμηλιακός, με τον Μιχάλη Σαλέπη στην τεχνική ηγεσία, παράλληλα με τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έχει ως στόχο -εξ αρχής της σεζόν- και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες είναι γνώριμες αγωνιστικά, καθώς έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος για την φάση των ομίλων, όπου στη Μήλο ο Παμμηλιακός είχε επικρατήσει με 5-0, ενώ στην Πάρο το ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2. Βέβαια, η αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου είναι διαφορετική και δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ…

Σημειώνεται ότι, η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και για την ανάδειξη του νικητή εφόσον χρειαστεί -σε περίπτωση ισοπαλίας- θα υπάρξει παράταση και πέναλτι. Διαιτητής έχει οριστεί ο κ. Ιωάννης Κουζούμης, με βοηθούς τους κ.κ. Μάριο Βακόνδιο και Γιώργο Δεγαΐτα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στον μεγάλο τελικό, που έχει οριστεί να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Νάξου, έχει περάσει ήδη η Θύελλα Καμαρίου που στον άλλον ημιτελικό επικράτησε με 2-1 της Ελλάς Σύρου.