Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Επιμόρφωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, θα επιμορφωθούν και θα εκπαιδευτούν στη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων, από ακραία φυσικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, έντονα φαινόμενα της κλιματικής κρίσης).

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών κ. Ευθύμη Λέκκα, περιλαμβάνει 10 θεματικές ενότητες, ενώ ξεκινά τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 19 του μήνα, με διαδικτυακές συνεδρίες – σεμινάρια.

Στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης έχουν ενταχθεί 80 αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη από τους 34 Δήμους της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, οι αρμοδιότητες των οποίων σχετίζονται με το αντικείμενο του Προγράμματος. Ανάμεσα τους, αρκετοί Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, προϊστάμενοι των τμημάτων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου, κτλ.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img