Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου, σε συνεργασία με την «Five Senses Consulting», συμμετείχε ενεργά στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας «Seatrade Europe» που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο το διάστημα 5-8 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και επιβεβαιώθηκαν οι συμφωνίες με τέσσερις νέες εταιρείες κρουαζιέρας, που θα επισκεφθούν την Πάρο το 2024, οι οποίες είναι οι «Explora Cruises», «Crystal Cruises», «Silversea Cruises» και «Norwegian».

Στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου σημειώνονται τα εξής:

«Η Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου, μετά από μια χρονιά ρεκόρ στις αφίξεις, έχει ήδη επιτύχει και το στόχο της επέκτασης της σεζόν. Φέτος, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει  στο νησί στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ το πρώτο για το 2024 θα φτάσει στις αρχές Απριλίου.
Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Σύμβουλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου, Ιωάννη Μπρα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις αξίες και τα πλεονεκτήματα του προορισμού της Πάρου, στις νέες εταιρείες που εισέρχονται στον χώρο των κρουαζιέρων.
Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου είναι αφοσιωμένα στην προώθηση του νησιού ως ανερχόμενου προορισμού κρουαζιέρας και στη διατήρηση της ομορφιάς και της βιωσιμότητας του προορισμού, και συνεργάζονται άρρηκτα για την καλύτερη σύνδεση της κρουαζιέρας με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα του νησιού
».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου, Σταύρος Καραχάλιος, τόνισε σχετικά:

«Η προσπάθειά μας να αναδείξουμε όλο το νησί ως προορισμό ποιοτικής κρουαζιέρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, συμμετέχοντας ενεργά στα κέντρα αποφάσεων και γεγονότων του κλάδου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρουθα συμμετέχει και στη Γενική Συνέλευση της Med Cruise που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Βουλγαρία, αλλά και στο μεγάλο γεγονός της παγκόσμιας έκθεσης Seatrade Global τον επόμενο Απρίλιο. Συνεχίζουμε με νέες δράσεις που θα βελτιώσουν δυναμικά τα επίπεδα πληροφόρησης για όλους τους επισκέπτες και θα συνδέσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις μας με την κάθε επίσκεψη στο νησί μας».