Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο (8/3) της ΔΕΥΑΠ εξέδωσε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, αναφέροντας τα εξής:

«Επί δημαρχίας Μ. Κωβαίου το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε να προσλάβει ως υπάλληλο της επιχείρησης δημοτική σύμβουλο μέλος του ΔΣ. Νόμιμο μεν, όχι ηθικό δε κατά την άποψη μας, αφού για να προσληφθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμα και συμβασιούχος ακολουθούνται μια σειρά διαδικασίες.
Σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής, περί δικαιοσύνης , ισονομίας κλπ. δεν θα περίμενε κανείς να ακολουθήσει την ίδια πολιτική.
Τελικά όπως αποδείχθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, δεν κάνουν μόνο τα ίδια αλλά ακόμα περισσότερα. Συγκεκριμένα:
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γ. Μπαφίτης πρότεινε την πρόσληψη δημοτικού συμβούλου μέλους του ΔΣ ως υπαλλήλου για την πενταετία και την πρόσληψη δυο ημετέρων ονομαστικά ως διοικητικό προσωπικό για 8 μήνες με αποζημίωση 10.000 € η καθεμιά.
Στην τοποθέτηση του Θ. Μαρινόπουλου ως εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπου εκφράστηκε η κατηγορηματική μας αντίθεση με την πολιτική του “βολέματος, ο πρόεδρος, αφού δεν είχε επιχειρήματα, θεώρησε σκόπιμο να κάνει επίθεση στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Ροκονίδα του κομμουνιστή που η πολιτική του θέση για την Ε.Ε. έρχεται σε αντίθεση τις επαγγελματικές του δραστηριότητες! Άλλα αντί άλλων ή τρία πουλάκια, αν και οι επιθέσεις αυτού του χαρακτήρα από την Δημοτική Αρχή είναι εντεινόμενες το τελευταίο διάστημα.
Τελικά η Δημοτική Αρχή του Κ. Μπιζά όταν μιλούσε για το καλό της Πάρου προφανώς εννοούσε το καλό των “ημετέρων, αφού σχεδόν κανείς δεν έχει μείνει χωρίς “βόλεμα.
Βάλθηκαν πολύ νωρίς να επιβεβαιώσουν ότι λέγαμε προεκλογικά. Τρείς συνδυασμοί δύο πολιτικές…».