Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει μία μπάρα με κοινωνική προσφορά, που προσφέρει εργασία σε νέους με αναπηρία; Και όμως, υπάρχει, την «συναντήσαμε» στον Γρηγόρη και ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμάς!

Γιατί ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση, σχεδίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να προσφέρει κοινωνική και εργασιακή ένταξη σε νέους με αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Για την επίτευξη αυτού του φιλόδοξου στόχου, λάνσαρε μία μπάρα – κοινωνικό προϊόν… για καλό σκοπό!

Πρόκειται για τη νέα μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks με πρωτεΐνη και μαύρη σταφίδα, η οποία συσκευάζεται από νέους με αναπηρία. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι εντάσσονται ισότιμα στην αγορά εργασίας, δημιουργούν, επικοινωνούν και κοινωνικοποιούνται. 

Η μπάρα αυτή, είναι ιδιαίτερα ποιοτική και γευστική, έχει υψηλή διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει ζάχαρη. Η συσκευασία της είναι μοντέρνα και γεμάτη χρώματα και αποτυπώνει την αισιοδοξία και τη χαρά που προσφέρει στους νέους.

Αγοράζοντας τη μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks, αποκλειστικά στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς, στηρίζουμε και εμείς αυτή την εξαιρετική προσπάθεια και γινόμαστε αρωγοί στα όνειρα των νέων ανθρώπων για επαγγελματική αποκατάσταση!