Ο καφές αναμφισβήτητα αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της καθημερινότητάς μας, αλλά και μία από τις πρώτες επιλογές μας όταν αναζητούμε φυσική και ψυχολογική τόνωση. Στο σπίτι, στη δουλειά, στην βόλτα, στην εκδρομή, οι πιο πολλοί από εμάς αναζητάμε μία γευστική εμπειρία καφέ. Έχουμε μάλιστα γίνει, home barista και παρασκευάζουμε κάποιες φορές τον καφέ μας μόνοι μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρασκευή καφέ μέσω κάψουλας, όπου και αν βρισκόμαστε μας προσφέρει ευκολία ταχύτητα και μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ κάθε στιγμή της ημέρα, όπου κι αν βρισκόμαστε!

Ο Γρηγόρης, λαμβάνοντας υπόψιν του όλα τα παραπάνω, διευρύνει την προϊοντική του γκάμα στις Κάψουλες Espresso και λανσάρει μια νέα σειρά Single Origin. Πρόκειται για δύο νέες γευστικές επιλογές, 100% Arabica, που υπόσχονται να μας χαρίσουν υπέροχες εμπειρίες καφέ και να μας ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές.

Στην Αιθιοπία, όπου οι κάψουλες Ethiopia εντυπωσιάζουν με το δυνατό άρωμα και τις σοκολατένιες γεύσεις τους και τη Γουατεμάλα, με το χαρμάνι Guatemala να ξυπνάει τις αισθήσεις με το φρουτώδες άρωμα και τη γλυκιά του οξύτητα.

Οι νέες Single Origin Κάψουλες Espresso Guatemala & Ethiopia διατίθενται σε υπέροχες χρωματιστές συσκευασίες, έχουν ένταση 7/10 και είναι κλεισμένες σε κάψουλες αλουμινίου, ώστε να διατηρούν αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση τους. Είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso (originalline) και αποτελούν την ιδανική λύση για μια πληθώρα περιστάσεων στο σπίτι, το γραφείο ή την εκδρομή, δίνοντάς τη δυνατότητα να ετοιμάζουμε παντού τον αγαπημένο μας καφέ.

Βρείτε και εσείς τις νέες Single Origin κάψουλες αλουμινίου στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όπου και αν βρίσκεστε!