Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Πρώτη ήττα του Α.Ο. Πάρου, 3-1 στην Κύθνο

Η δυσκολία του ταξιδιού και το κακό ξεκίνημα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης επηρέασαν εμφανώς τον Α.Ο. Πάρου που δεν μπόρεσε ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κύθνο, γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με σκορ 3-1.

Έτσι, το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου γεύθηκε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, υποχωρώντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σ’ έναν όμιλο «παρωδία» όπου οι ομάδες δεν μπορούν να βρουν ρυθμό καθώς αγωνίζονται κάθε δεύτερη εβδομάδα, μετά τις απουσίες του Πανσιφναϊκού και του Α.Ο. Σερίφου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Κύθνος προηγήθηκε στο σκορ με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Γράψα (11’, 15’) και Μαρτίνου (43’), τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Π. ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μείωσε το σκορ σε 3-1 με τον Φ. Πούλιο (55’), όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Κύθνος: (πρ. Λυριτζής), Βλαστάρης, Μπακογιάννης, Γονιδάκης, Π. Λαρετζάκης, Φ. Ψάρρας, Ηλίου, Δ. Ψάρρας (71’ Αλαφούζου), Γράψας (90′ Λαρετζάκης), Ε. Γονίδης (46’ Γ. Λαρετζάκης), Α. Μαρτίνος, Π. Φιλιππαίος (88’ Παπαμακάριος).
Α.Ο. Πάρου: (πρ. Τριανταφυλλάκος), Α. Νικολάου, Χάλκο (88’ Ζέλα), Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Βοσινάκης, Μπέτσα (75’ Μπίμπα), Δαφερέρας, Φ. Πούλιος, Παντελαίος (88’ Διακάτος), Μουρλάς, Αλιφιέρης (88’ Μαραγκουδάκης).

Η βαθμολογία:
1. Κύθνος                  6 β.      (2 αγώνες)
2. Α.Ο. Πάρου            4 β.      (3 αγώνες)
3. Παμμηλιακός          1 β.      (3 αγώνες)
* Ο Πανσιφναϊκός και ο Α.Ο. Σερίφου τέθηκαν εκτός πρωταθλήματος

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img