Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Σε αναμονή της έφεσης στην Α.Ε. Πάρου

Την ευκαιρία για ανασύνταξη αγωνιστικών δυνάμεων και πνευματικό «restart» είχε η Α.Ε. Πάρου την εβδομάδα που πέρασε -εκμεταλλευόμενη το προγραμματισμένο ρεπό της- αφού βάσει προγράμματος είχε ν’ αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πύργου που τέθηκε εκτός πρωταθλήματος και εν τέλει αποχώρησε οριστικά.

Και όλα αυτά μετά την εξοντωτική τιμωρία της Α.Ε.Π. από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, που σημειωτέον ανάλογη δεν έχει υπάρξει στα ερασιτεχνικά χρονικά, για την αυτονόητη και νόμιμη υπεράσπιση των κεκτημένων της και φυσικά για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που τείνει να γίνει τουρνουά…

Ειδικότερα, το σωματείο της Α.Ε. Πάρου (αλλά και αντίστοιχα το σωματείο του Νηρέα) μετά την καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για το γνωστό θέμα του Μητρώου, τιμωρήθηκε από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων -βάσει του άρθρου 7 του ΚΑΠ- με αφαίρεση 10 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 3.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ επίσης 3.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πρόεδρο Βαζαίο Πετρόπουλο με παράλληλη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν χρόνο.

Η ανωτέρω εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση της παριανής διοίκησης, που διά μέσου δικηγόρου έχει καταθέσει έφεση κατά των ποινών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα οι διοικούντες την Α.Ε.Π. δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, παρότι έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο», με τις πληροφορίες μας ν’ αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει κατόπιν της απόφασης της Ε.Π.Ο. για το αποτέλεσμα της έφεσης.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img