Πολύς κόσμος, ντόπιοι και επισκέπτες, παρακολούθησαν την Κυριακή (11/6) τη νέα γενιά της Πάρου να δίνει ένα δυνατό «παρών» στην εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος στη Νάουσα.

Η βραδιά άρχισε με το μουσικοθεατρικό δρώμενο «Ο Σκυθρωπούλης των χρωμάτων» σε διασκευή Β. Μουτσόπουλου για πολύ μικρά παιδιά, δείχνοντας την δουλειά που προετοίμαζαν για πολύ καιρό. Στη συνέχεια παιδιά του δημοτικού σχολείου χόρεψαν με παραδοσιακές φορεσιές χορούς από την Θάσο, την Χίο, τα Κύθηρα, τις Σποράδες, το Πήλιο και την Σάμο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς από τις Κυκλάδες, την Ικαρία και την Πάρο από την ομάδα Ενηλίκων. Ενώ, η ορχήστρα του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος, αποτελούμενη από τους Αντώνη Πρέκα, Φένια Θεοφίλου, Σοφία Κονταράτου και Μάριο Λαπιώτη, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του Συγκροτήματος, την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας στη Νάουσα, με διαφορετικό πρόγραμμα χορών, τραγουδιών και δρωμένων από διάφορες περιοχές του ελληνισμού.