Έφθασε η ώρα για την διεξαγωγή του Final Four Εφήβων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, όπου ο Α.Ο. Πάρου, με τον Θοδωρή Καζακίδη στον πάγκο του, δίνει κι εδώ δυναμικό «παρών», αναζητώντας την καλύτερη δυνατή διάκριση.
Η τελική φάση πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο «Π. Χανιώτη» στην Άνω Μερά Μυκόνου (το διήμερο 24-25 Μαρτίου) και υπόσχεται πολλές αγωνιστικές συγκινήσεις, βάσει της δυναμικής των ομάδων. Ο Α.Ο. Μυκόνου και τα Φανάρια Νάξου προκρίθηκαν ως πρώτοι από τους ομίλους τους και στα ημιτελικά θα διασταυρωθούν με τον Α.Ο. Πάρου και τον Περιστερίωνα Τήνου αντίστοιχα που πέρασαν ως δεύτεροι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

24/3, 17.00: Φανάρια Νάξου-Περιστερίωνας (α’ ημιτελικός)
24/3, 19.30: Α.Ο. Μυκόνου-Α.Ο. Πάρου (β’ ημιτελικός)
25/3, 17.00: Μικρός τελικός
25/3, 19.30: Μεγάλος τελικός

Δήλωση Θοδωρή Καζακίδη

Σε δηλώσεις του στη «Φωνή της Πάρου» ενόψει του Final Four Εφήβων, ο προπονητής του Α.Ο. Πάρου, Θοδωρής Καζακίδης, τόνισε τα εξής:
«Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σαν ομάδα σ’ αυτή τη μπασκετική γιορτή. Αυτός ήταν ο πρώτος μας στόχος και τον πετύχαμε μέσα από πολλή δουλειά στο γήπεδο, όλο το προηγούμενο διάστημα. Πιστεύω ότι το επίπεδο είναι καλό και αναμένεται να γίνει ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, σ’ ένα νησί που δείχνει ν’ αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο το μπάσκετ. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, πέρα από τα αποτελέσματα. Εμείς, σαν Α.Ο.Π., θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, πρώτα πνευματικά και μετά αγωνιστικά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να ευχαριστηθούν τα παιδιά αυτά τα παιχνίδια και μακάρι το βράδυ του Σαββάτου να είμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό».