Σε μία όμορφη και πλούσια φιλική αναμέτρηση -με εννέα γκολ, δύο δοκάρια, ένα πέναλτι, πολλές φάσεις και καλό ρυθμό- η Κ16 του Α.Ο. Πάρου κέρδισε με σκορ 6-3 την αντίστοιχη ομάδα του Νηρέα, το βράδυ της Κυριακής (24/9) στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για τα δύο ηλικιακά τμήματα των Παριανών ομάδων, με τους προπονητές -Δημήτρη Τριανταφύλλακο του Α.Ο.Π. και Μιχάλη Παπαδάκη του Νηρέα- να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες είχαν καλά χρονικά διαστήματα, παρουσίασαν όμως -όπως είναι φυσικό- και αρκετές αδυναμίες που αναμένεται να δουλευτούν περισσότερο, ώστε αμφότερες να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Για την ιστορία του φιλικού, για τον Α.Ο. Πάρου δύο γκολ πέτυχε ο Ερνέστο και από ένα οι Γκέκα, Μελανίτης, Παντελαίος (πεν.) και Ρομέο, ενώ από πλευράς Νηρέα σκόραραν κατά σειρά οι Ρ. Βράπι, Θαλασσινός και Ορ. Ρούσσος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) στις 17:30 ο Α.Ο. Πάρου θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό, στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το φιλικό παιχνίδι…